Portalul suporterilor – fcarges.club – devenit ulterior fcarges.ro – a fost lansat în același timp cu revenirea echipei FC Argeș în fotbalul românesc (iunie 2017).

Este realizat de suporteri, pentru suporteri.
Portalul s-a diferențiat din start, prin oferirea către public a ultimelelor știri, noutăți, despre echipa fanion a județului, FC Argeș.

În scurt timp de la lansare (după doar 6 luni) a depășit cifra de 34.000 de vizualizări unice.

Alături de pagina de Facebook FC Argeș Fans, care are un reach de până la 80.000 de vizualizări în perioadele de vârf,  formează un cuplu de canale media, care poate oferi afacerii dumneavoastră notorietate și potențiali clienți interesați de serviciile/produsele pe care le oferiți/comercializați.

Tarife pentru spații publicitare:

  • Square banner (300/250), plasat în coloana din dreapta, vizibil pe toate paginile website-ului – cost: 200 lei/30 zile.
  • Full Banner (468/60), plasat deasupra fiecarui articol din site, vizibil în toate paginile din website care contin articole – cost: 250 lei/30 zile.
  • Leaderboard (728/90), plasat sus, langa denumirea website-ului, vizibil pe toate paginile website-ului – cost: 300 lei/30 zile.

Nu asiguram realizarea (dpdv grafic) bannerelor promoționale. Acestea sunt livrate de către beneficiar.

Tarife pentru articole publicitare/advertoriale:

  • realizarea la cererea beneficiarului, a unui articol pentru promovarea unui eveniment (ex: lansare pe piață, inaugurare nou sediu, lansare de produse) – cost 200 lei/articol.
  • publicarea la cererea beneficiarului, a unui comunicat de presă (text asigurat de acesta) – cost 100 lei. Dacă textul este realizat de noi, prețul este de 150 lei/articol.

Articolele/advertorialele sunt optimizate SEO, fiind scrise de persoane calificate în publicitatea în mediul online.

Tarifele menționate mai sus sunt (ușor) negociabile în functie de specificatiile cerute de client.

Ne puteți contacta folosind formularul disponibil in pagina Contact

Va mulțumim,

Echipa fcarges.ro