Fotbal la mișto. Cronica unui eșec anunțat: FC Argeș – Chindia Târgoviște 0-1

blat-fca-chindia.jpg

Aceasta este o cronică la mișto. Așa cum a fost și evoluția echipei lui Emil Săndoi in compania echipei de sub Turnul Chindiei. Pe pagina de Facebook a clubului ni se spune că înfrângerea este nemeritată. Asta nu mai reprezintă o noutate. Se întâmplă la fiecare eșec.

Nemeritat? Pe bune? Chiar și atunci când rezultatul este știut dinainte, cum a fost cazul ieri?

Ce ironie… piteștenii primesc din greșeală un penalty – cred că centralul Antonie n-a fost anunțat de „colaborarea” dintre cele două formații – pe care Buhăescu este nevoit să-l rateze. Da, ironie, pentru că Săndoi este cel care reclama faptul că FC Argeș nu primește penalty.

Acest joc „prietenesc” a fost programat chiar în ziua în care principalul alb-violeților a împlinit 54 de ani. Iar tribuna piteșteană n-a rămas datoare, la final, i-a transmis tradiționalul „Demisia! ” – scandat din toate zonele arenei care poartă numele legendarului Nicolae Dobrin.

Săndoi n-a fost singurul „felicitat”, primarul Cornel Ionică – patronul spiritual al echipei – fiind și el „gratulat” de fanii din peluză, care au înțeles că antrenorul (indiferent de numele lui) este doar un pion pe tabla de șah în fața căreia se așează unele personaje aflate vremelnic la conducerea orașului, și care, decid, voit sau prin incompetența lor, destinele sportului piteștean.

Se pare că nici măcar umbrela protectoare a celor de la Kaspersky (nr. 2 mondial în materie de protecție online) – noul partener al clubului FC Argeș, nu reușește să împiedice penetrarea porții echipei alb-violete. Poate că era de preferat Bitdefender (nr. 1). Sau poate nu. Pentru că atunci când ești sabotat din interior, nicio protecție nu este eficientă.

Închei, parafrazându-l pe vicele Apostoliceanu, cel care în timpul partidei îl întreba pe unul dintre componenții staff-ului lui FC Argeș: „Vasi, batem și noi pe cineva?”

Comentarii Facebook:

Share this post

3 Replies to “Fotbal la mișto. Cronica unui eșec anunțat: FC Argeș – Chindia Târgoviște 0-1”

  1. Mihai Marian spune:

    Excelent articol! Trist dar adevarat. Asta e devenit FC Arges… Ce nu inteleg eu este de ce Sandoi participa la aceste jocuri de culise?

  2. Suporter FCA spune:

    Sa plee cu totii! Sandoi, Serban, Vasile Popa si toti aciuatii. Cu astia nu vom face niciodata performanta.

  3. Ionut spune:

    Sunteti naivi daca credeti ca PSD va face ceva bun in orasul asta. Voi il credeti pe Cornel Ionica care va spune ca el cauta sponsori? Se alege praful daca mai sunt astia mult la conducere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!