FC Argeş – renaşterea unei legende

fca400.png

Iubitorii de fotbal din oraşul lui Dobrin (şi nu numai) au motive de bucurie: legendara echipă a Piteştiului revine în fotbal.
Primăria Piteşti a achiziționat brandul „FC Argeş” pe care l-a cedat către SCM Piteşti, echipă recent promovată în Liga 2.
Federația Română de fotbal (FRF) a aprobat schimbarea denumirii, astfel că SCM Pitești a devenit FC Argeș, și va evolua în Liga 2, în sezonul 2017-2018 sub această denumire.

Evenimentul a fost salutat de întreaga suflare alb-violetă, suporterii manifestându-şi susținerea în mediul online – pe pagina de Facebook și pe noul website.

Așteptările fanilor sunt foarte mari – pe măsura istoriei: Argeșul inegalabilului Dobrin are în palmares doua titluri de campioană (1972 și 1979) iar în confruntările europene a înregistrat succese importante împotriva unor echipe ca Real Madrid, Valencia, Nottingham Forest, FC Toulouse, Fenerbahce Istanbul sau Celta Vigo.

Este o istorie care obligă în mod automat la performanță, iar aceasta nu se poate obține fără un mix între experiența unor oameni de fotbal și investitori care să asigure un buget pentru a susține o construcție cu adevărat profesionistă.
Primul pas a fost făcut. Dacă și următorii vor fi în aceeaşi direcție, sunt toate şansele ca FC Argeș sa revină la gloria de altădată.

Hai FC Argeş!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!