Jucaţi și câștigaţi!

FC Argeș a învins cu scorul de 2-1 formația Olimpia Satu Mare, într-o partidă disputată în cadrul etapei a 18-a a ligii secunde la fotbal.

În minutul 18, oaspeții au ratat o lovitură de la 11 metri, acordată eronat de arbitrul Florin Miron, Octavian Popescu respingând șutul expediat de Ciprian Brata.

Formația noastră a dechis scorul în minutul 52, când Ionuț Năstăsie a trimis balonul în vinclul porții aparate de goalkeeper-ul sătmărean, Florin Muntean.
Alb-violeții au majorat diferența în minutul 60, prin golul înscris de Alin Popa

N-a fost o victorie fără emoții, după ce Olimpia a redus din diferență în minutul 75, prin Robert Villand, oaspeții dominând în final, fiind în căutarea golului egalizator.

N-am să insist foarte mult asupra partidei în sine, aceasta fiind televizată. Ceea ce trebuie semnalat este numărul foarte mic de spectatori prezenți în tribunele stadionului din Trivale, aproximativ 300.
Din păcate, constatăm că suporterul piteștean este unul special… are așteptări foarte mari, dar contribuții (prezenta în tribune) foarte reduse.

Au evoluat pentru FC Argeș: Popescu – Tofan (60′ Oancea), Cotigă, Vișa, Șerbanică- Panait, Șerban (46′ Alin Popa), Năstăsie (82′ Nilă), Grecu – David, Buhăescu.
Rezerve: Nicușor Grecu, Nilă, Oancea, Alin Popa, Stan, Stoica, Cătălin Barbu.
Antrenori interimări: Augustin Eduard & Paul Ciobanu

PS: titlul nu este unul întâmplător. Jucătorii și antrenorii știu de ce 🙂

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!