Prima victorie pentru FC Argeș!

FC Argeș a înregistrat prima victorie în actuala ediție a Ligii a doua, învingând cu scorul de 3-0, formația Știința Miroslava, într-o partidă disputată pe arena din Trivale.

În prezența a aproximativ 4000 de spectatori, jucătorii noștri s-au aflat într-o ofensivă continuă, concretizată încă din minutul 10, când tabela de marcaj a fost modificată pentru prima data, Șerbănică înscriind după o respingere nefericită a goalkeeperului advers.

Forcingul alb-violeților a continuat și în repriza a doua, când în urma unei acțiuni de atac, Nilă a fost faultat în suprafața de pedeapsă, iar lovitura de la 11 metri acordată de arbitrul Elena Demetrescu, a fost transformată (cu ceva emoții) în gol, de Năstăsie. Același Năstăsie a fost autorul unei alte mari ocazii de gol (’57), șutul său fiind respins in extremis de portarul oaspeților, Avram.

Oaspeții au replicat prin Marin (’44) și Corbescu (’77), dar imprecizia jucătorilor Științei sau intervențiile portarului nostru, au făcut ca tabela să rămână nemodificată în dreptul oaspeților. Scorul final a fost stabilit de Popa, care a șutat violent din interiorul careului, nelăsându-i nicio șansă portarului advers.

Merită menționată și ocazia de gol a noii achiziții a lui FC Argeș, Raul Costin, care în minutele de prelungire ale partidei, a lansat o torpilă de la peste 50 de metri, intervenția de ultim moment a portarului Avram deturnând balonul din vinclul porții, refuzându-i mijlocașului echipei noastre (probabil) golul etapei.

FC Argeş: Popescu, Stan, Vişa, Şerbanică, Toriste – Şerban, Raul Costin, David, Bîrzan (Tofan 56′) – Năstăsie (Căpăţînă 83′), Nilă (Al. Popa 78′)
Rezerve: Grecu – Panait, Barbu, Cotiga, Căpăţînă
Antrenor: Iordan Eftimie

Ştiinţa Miroslava: Avram, Maxim, Tăcuţanu, Chindriş, Cernăuţanu – Săvoaia, Izmană (Căinari 46′), Tăciuc, Nemţanu (Corban 46′) – Botezatu (Buhăceanu 63′), Marin
Rezerve: Turiţă – Arighioaiei, Viorică, Asăvoaiei
Antrenor: Cristian Ungureanu

PS: salutăm prezența spectatorilor (aproximativ 4000), le mulțumim celor care au dat dovadă de fair-play, au încurajat echipa noastră, dar totodată dorim să semnalăm comportamentul deplorabil al unor „erudiți” (unii dintre ei prezenți la tribuna oficială), care pe toată durata partidei (și în special la finalul acesteia) au proferat injurii la adresa arbitrului Elena Iuliana Demetrescu. Acest gen de comportament nu trebuie tolerat în arenele sportive! Să înjuri un arbitru pentru că a permis o pauză de hidratare, mi se pare culmea penibilității…
În numele acelor suporteri ai lui FC Argeș care înțeleg că astfel de manifestări nu trebuie să se regăsească pe un stadion de fotbal, transmitem public scuzele noastre d-nei arbitru!

 

Comentarii Facebook:

Share this post

0 Replies to “Prima victorie pentru FC Argeș!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!