De COVID-19 te vindeci, de prostie și nesimțire, niciodată!

fca-porti-inchise-scaled.jpg

Dumincă, 2 august 2020, cu începere de la ora 18.30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” va avea loc partida FC Argeș – UTA, contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului ligii secunde la fotbal. Ar putea fi partida în urmă căreia, în cazul unui rezultat pozitiv, formația alb-violetă ar promova în Liga 1.

Am intenționat să particip, am anunțat acest lucru pe grupul de WhatsApp unde clubul comunică cu reprezentanții presei, solicitând o acreditare.

După aproximativ o ora, am primit un mesaj de la ofițerul de presă, Marius Duinea, în care mi se comunica că „Colegii din presă m-au anunțat că cel mai indicat ar fi să nu vii la meciul cu UTA ca să nu îi expui riscurilor de infectare având în vedere că tu ai avut Covid recent”.

Mă uităm la mesaj și nu îmi venea să cred… „colegii” mei din presă sunt oripilați de intenția mea de participare la acest eveniment?
Așadar, „colegii” mei din presă decid cine participă sau nu la un eveniment sportiv? Se pare că da, deși este ilegal, discriminatoriu, dar mai ales imoral (având în vedere apropierea mea de FCA). Și asta cu complicitatea reprezentanților Asociației Campionilor. Asta se întâmplă când IQ unora nu este mai mare decât numărul de la pantofi…

I-am anunțat pe „colegii” mei, și clubul, că analizele mele sunt mai actuale decât ale lor, situația mea medicală este una care îmi permite să particip la orice eveniment sportiv, cultural, social etc. Nu am nicio restricție (se poate verifica la DSP Argeș), nu sunt contagios, ba chiar am și ceva imunitate.

Ce nu înțelg unii, este că trebuie să trăim cu acest virus, că oricare dintre noi este supus riscului de infectare. Nu este vina nimănui (vorbim despre oameni educați, nu despre genul care cred că nu există COVD – 19), că s-a infectat, nimeni nu este imun.

O discriminare și o respingere a unui individ care a fost infectat cu noul coronavirus, arată gradul de degradare morală al societății în care trăim…

De COVID – 19 ne vindecăm, de prostie și nesimțire, niciodată!

Hai FC Argeș!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!