Remiză în primul amical. FC Argeș – Chindia Târgoviște 0-0

Foste adversare în sezonul precedent din Liga 2, FC Argeș și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate, scor 0-0, într-o partida amicală disputată pe arena „Nicolae Dobrin” din Trivale.

A fost o bună oportunitate pentru noul manager general al lui FC Argeș, Nicolae Dică, de a testa mai mulți tineri jucători care s-au alăturat recent grupării alb-violete.

„A venit această oportunitate de a juca cu o echipă de prima ligă și am răspuns cu cea mai mare plăcere. Jocul m-a mulțumit, antrenamentul a fost unul bun, ne-am atins scopul. Prima repriză a fost una foarte bună, am avut momente în care am dominat, ne-am creat 3-4 ocazii de a marca, nu am dat șansa adversarului să își creeze multe ocazii. Știam că în partea secundă vor fi momente când vom cădea fizic, pentru că noi avem doar zece zile de când am inceput antrenamentele, plus că în partea secundă am introdus foarte mulți jucători tineri, 2000, 2001, 2003, pe care eu i-am adus în această vară. Este important că ne-am făcut antrenamentul pe care ni l-am dorit”,

a concluzionat Nicolae Dică.

FC Argeș: Robert Popa – Buleică, Vișa, Șerbănică, Mușat – Panait, Brînzan, Năstăsie – Barbu, Blejdea Buhăescu.
Rezerve: Agachi, Oancea, Dănescu, Oprescu, Tofan, Motroc, Șerban, Szecui, Parciulea, Matiș, Alin Popa, Eduard Iordache, Ungur, Cocian, Niță, Antonio Stan, Eduard Sanda, Tavi Popescu.
Antrenor: Nicolae Dică.

Chindia: Popescu – Șandru, Cucu, Leca, Dumitrașcu – Burlacu, Liviu Mihai, Bic, Andrei Șerban – Neicuțescu, Florea.
Rezerve: Aioani, Dinu Moldovan, Mârtac, Benga, Mitrovic, Yameogo, Novac, Neciu, Neguț, Rață, Voduț, Cherchez.
Antrenor: Viorel Moldovan.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!