Rapidul a oprit de două ori în gara de la Bradu

FC Argeș a pierdut cu scorul de 2-0 disputa cu Academia Rapid, partidă disputată pe sinteticul de la Bradu, în prezenta a aproximativ 500 de spectatori.

Daniel Niculae (în minutul 30) și Marian Vlada (minutul 89) au punctat pentru formația din Giulești.

Deși au avut multiple ocazii de a marca, au ratat și o lovitură de la 11 metri (Andrei David, min. 80), alb-violeții n-au reușit să înscrie, Buhăescu, Vișa, Martin, Popa sau Barbu, ratând cu nonșalanța din poziții foarte bune.

În final, plusul de experiență al unor fotbaliști ca Niculae, Pancu, Maftei, Voicu, a făcut diferența.

Tehnicianul echipe noastre, Emil Săndoi, a declarat că este puțin îngrijorat de faptul că echipa nu reușește să concretizeze ocaziile create:

„Am avut o sumedenie de ocazii, am irosit şi un 11 m, am trimis şi mingea în bară de mai multe ori. Unii cu ratările, iar alţii cu golurile. Dar aşa e fotbalul, poate şi din acest motiv este atât de frumos.
Chiar mă îngrijorează finalizarea, pentru că am avut foarte multe ocazii de gol, din poziţii clare, dar nu am fost în stare s-o băgăm în poartă. Pe viitor sper să finalizăm ocaziile pe care ni le creăm.”

Au evoluat pentru FC Argeș:  N. Grecu, Mihăescu, Cotigă, Vişa, Stan,  Robert Grecu, Tăbăcariu, Şerban, Năstăsie, Bîrzan, Cruceru, Buhăescu, O. Popescu, Oancea, Ciucă, Şerbănică, Tofan, Alin Popa, Râul Costin, Panait, Cătălin Barbu, Andrei David, Martin.

Constatin Schumacher i-a trimis în teren pe:  Vlad, Duriţă, Maftei, Voicu, Iacob, Lădaru, Doru Brațu, Olariu, Goge, Daniel Niculae, Daniel Pancu, Ciuculescu, Boian, Maftei, Sandu, Stancu, Badea, Codreanu, Bordei, Dovleac, Bărbălău, Vlada.

 

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!