Amenințări pentru FC Argeș sau doar campanie în stil românesc?

cristian-gentea-fca.jpg

Prezent în studiourile Digi Sport, la emisiunea „Digi Sport Matinal”, Ionuţ Lupescu a declarat că secretarul general al FRF (Gabriel Bodescu – n.a.) l-a sunat pe reprezentantul Consiliului de Administrație al lui FC Argeș spunându-i că dacă se prezintă la alegeri, FC Argeș nu va mai exista:

„Sunt diversiuni. Reprezentantul unui club cu drept de vot a fost anunţat că dacă vine la alegeri, clubul nu mai există. E vorba de secretarul general al FRF. A sunat pe cineva de la FC Argeş. Omul a rămas uimit. Cum îţi permiţi să mă cerţi? Sunt preşedintele Consiliului de Administraţie”.

Președintele Consiliului de Administrație al lui FC Argeș este Cristian Gentea.

Gabriel Bodescu a negat vehement că ar fi dialogat cu președintele Consiliului de Administrație al lui FC Argeș:

„Nu pot fi de acord cu una dintre minciunile pe care le promovează public, cum că aș fi amenințat un președinte de Consiliu de Administrație că dacă se prezintă la alegeri, clubul lui va fi desființat.
Menționez, cu tot respectul, că nu-l cunosc pe acest domn și nici măcar nu am comunicat sub orice formă cu dumnealui. Rămân neplăcut surprins să constat că domnul Lupescu se pretează la așa ceva. Înțeleg temerea dumnealui că va pierde alegerile și încearcă prin astfel de metode să convingă membrii afiliați să voteze”

Campanie electorală made în România…

 

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!