Emil Săndoi, Octavian Popescu si Bogdan Vișa prefațează partida împotriva Chindiei Târgoviște:

sandoi-popescu-visa.jpg

Emil Săndoi:

„Întâlnim o echipă bună din punctul meu de vedere. O echipă cu jucători de valoare, o echipă foarte omogenă din câte știu eu, pentru că au jucători care joacă de 6-7 ani împreună, e important și aspectul ăsta.
În rest, noi ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Sunt mulțumit de implicarea lor în antrenamente, de aportul pe care și-l aduc de fiecare dată , și ne dorim cu toții să progresăm în continuare.
Bineînțeles că ne-am dori un rezultat bun, ar fi important pentru noi, nu neapărat pentru poziția din clasament, pentru că știți și d-voastră, am zis că încercam să formăm un grup unit și performant, asta ne interesează în primul rând.
Este un joc în care ar trebui să demonstrăm că poate și locul nostru este mai sus decât poziția pe care o ocupăm în momentul de față”.

Octavian Popescu:

„Eu cred că o să fie un meci echilibrat, sperăm ca de data asta să ne facem și noi datoria – cei din apărare, să nu primim gol, și cred că dacă n-o să primim gol o să scoatem un rezultat pozitiv, speram să câștigăm și să ne apropiem acolo de ei, și… nu se știe, mai rămân 8 etape, și poate cine știe, poate o să trecem și peste ei.”

Bogdan Vișa:

„Având în veere că în ultimele partide ne-am revenit și din punct de vedere fizic, avem un ritm mult mai bun, am început să avem ocazii, să aducem mingea mai ușor în fața porții adverse, speram ca și în meciul ăsta să facem un joc bun, și încercăm să-l câștigăm.”

 

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!