Atunci când te mulţumeşti cu puţin…

dunarea-fca.jpg

FC Argeş a pierdut cu scorul de 2-1 partida disputată în cadrul etapei a 17-a a ligii secunde, împotriva formației Dunărea Călărași, deși a intrat la pauză în avantaj (0-1).

După o primă repriză în care a etalat un joc consistent și în care a deschis scorul în minutul 16 prin Ionuț Nastasie, oferind o replică care le-a surprins pe gazde, FC Argeș a revenit de la cabine total schimbată, fără vlagă, jucătorii fiind loviți de o apatie cronică, iar acest lucru s-a transpus pe tabela de marcaj, Dunărea reușind să întoarcă rezultatul prin golurile marcate în minutele 54 și 76 de Cristian Pușcaș și Silviu Pană.

Multiplele greșeli făcute în defensivă, lipsa de agresivitate și de luciditate au fost elementele care au înclinat în final balanța în favoarea gazdelor.
Jucătorii noștri trebuie să înțeleagă că un meci durează 90 de minute, iar pentru obținerea unui rezultat favorabil este necesar să se mențină un nivel de implicare și determinare constante, pe toată durata jocului, în special atunci când scorul este unul strâns.

Învățăm din greșeli, și mergem mai departe.

Au evoluat pentru FC Argeş: Nicuşor Grecu – Costinel Tofan, Ionuț Mihăescu, Bogdan Vişa, Cătălin Stan (79′ Alin Popa) -Dorinel Oancea, Ionuț Şerban, Râul Costin (cpt.), Robert Grecu (88′ Cătălin Barbu) – Ionuț Năstăsie (88′ Constantin Stoica), Andrei Nilă.
Rezerve: Oprican – Alin Popă, Antonio Cruceru, David Andrei, Constantin Stoica, Bîrzan, Cătălin Barbu.
Antrenori: Augustin Eduard & Paul Ciobanu

 

sursa foto: facebook.com/fcarges.ro

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!