Fotbal pe jumătate de teren. Sportul Snagov – FC Argeș 1-0

snagov-fcarges.jpg

FC Argeș a pierdut cu scorul de 1-0 partida disputată în etapa a 19-a, împotriva formației ilfovene, Sportul Snagov, și a ratat șansa de a urca pe prima poziție a clasamentului ligii secunde la fotbal.

Partida s-a desfășurat pe un teren acoperit de zăpadă în proporție de 50%, organizatorii partidei fiind incapbili să înlăture zăpada de pe suprafața de joc, deși meciul a fost devansat cu o oră. La final, principalul alb-violeților, Emil Săndoi, a caracterizat suprafața de joc ca fiind „o mizerie de teren”, acuzând faptul că organizatorii acestui meci, au venit la stadion la ora 12:30, cu o oră şi jumătate înainte de începerea partidei.

Partida a fost una echilibrată, cu puține oportunități de a înscrie, fapt explicabil, având în vedere starea deplorabilă a terenului de la Buftea.

Gazdele au reușit să înscrie cu 5 minute înainte de final, Alexandru Ioniță transformând o lovitură de la 11 metri, acordată în urma unui fault al lui Hreniuc asupra lui Huiban.

În urma acestui rezultat, gazdele au urcat pe primul loc, în timp ce FC Argeș a coborât pe poziția a șasea.

Sportul Snagov: F. Iacob – Ş. Vlădoiu, V. Lică, F. Ilie, Oanea – V. Bărbulescu (cpt.), L. Ion – Gîţ, Huiban (Buia 89′), Hlistei (B. Stancu 76′) – A. Ioniţă (Tazouti 90+2′)
Rezerve neutilizate: Andr. Marinescu – Mih. Ciobanu, Mohammed, I. Şerban
Antrenor: Laszlo Balint

FC Argeș: O. Popescu – Turda, Gugu, Hreniuc – Tofan, R. Costin (cpt.)(Bîrzan 87′), V. Gheorghe (C. Stan 63′), Şerbănică – I. Şerban, Buhăescu, D. Oancea (C. Barbu 87′)
Rezerve neutilizate: N. Grecu – Buleică, Nilă, Vişa
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: Baza Sportivă Buftea (Buftea – Ilfov)
Arbitru: Eduard Ioniţă
Asistenţi: Florian Alexandru Vişan şi Daniel Vlase (Galaţi).

Asistență: 30 de spectatori

Foto credit: https://www.facebook.com/cssportulsnagov

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!