În zodia egalului

FC Argeș o obținut 6 puncte în ultimele 4 partide disputate în actuala ediție a ligii secunde, înregistrând 3 rezultate de egalitate (în ultimele 3 runde).

Parafrazându-l pe antrenorul pricipal al alb-violeților, Iodan Eftimie, putem spune că „n-am pierdut, dar nici n-am luat puncte”.  Am putea adăuga că nici exprimarea echipei nu a fost una care să ofere de optimism în ceea ce privește viitorul mai mult sau mai puțin apropiat.

Împotriva celor de la Academica Clinceni FC Argeș a făcut o primă repriză foarte slabă, evoluție ce s-a transpus și pe tabela de marcaj a stadionului „Nicolae Dobrin”, care a indicat scorul de 0-1, oaspeții reușind să puncteze în minutul 26 din lovitură de la 11 metri (în urma unui henț în careu comis de Șerbanică) transformată de Constantinescu.

După revenirea de la cabine FC Argeș a fost mai determinată să întoarcă scorul înregistrat în acel moment, mai incisivă în atac, reușind a egaleze în minutul 52 când în urma unei lovituri de cap a lui Andrei Panait, Balgiu atinge ușor balonul trimițându-l în propria poartă. Deși au presat în continuare, jucătorii noștri nu au mai reușit să înscrie până la final, Grecu și Șerbanică irosind oportunitățile avute.

Prezent la conferința de presă de după partidă, antrenorul echipei noastre, Iordan Eftimie, a declarat:

„Știam că ne aștepată un joc dificil, o echipă bună, nu degeaba sunt acolo în primele locuri, noi ne-am dorit destul de mult să câștigăm jocul de astăzi, și pe aceată cale i-am și felicitat în cabină, chiar n-am ce să le reproșez jucătorilor.
De ce să nu recunosc, n-am avut nici șansă, am avut câteva situații de a marca, și o bară, asta este, până la urmă.
Cum v-am mai spus, aceste puncte se contabilizează la final”

Puteți urmări întreaga conferință de presă aici: Declarații Iordan Eftimie

Au evoluat pentru FC Argeș:  Grecu – Tofan, Vișa, Șerbanică, Stan – Panait, Râul Costin, David (’46 Șerban), Năstăsie (’80 Albu) – Grecu (’85 Oancea), Buhăescu.
Antrenor: Iordan Eftimie.

 

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!