Un 0-0 care n-a mulțumit pe nimeni…

FC Argeș și Chindia Târgoviste au fost protagonistele unei remize albe (0-0) în meciul desfășurat în cadrul etapei a zecea a Ligii secunde.
A fost o partidă fără istoric, săracă în faze de poartă, singurele momente care merită menționate fiind șutul-centrare expediat de Robert Grecu în minutul 25, când balonul a lovit transversala porții adverse, în timp ce Chindia Târgoviște a avut o ocazie de a marca în minutul 85, când șutul expediat de Cristian Neguț a fost respins în corner de portarul nostru, Nicușor Grecu.

Antrenorul oaspeților, Nicolae Croitoru a apreciat ca echitabil rezultatul înregistrat, deși nu a fost unul conform cu obiectivul echipei – promovarea în prima ligă:

„Anticipam un joc dificil pentru că întâlneam o echipă în componența căreia se aflau jucători valoroși, cel puțin de la mijloc în sus: Grecu, Năstăsie, Buhăescu, jucători cu experiență. Din păcate cred că n-a fost un joc reușit nici de o parte, nici de alta. În prima repriză ne-am apărat, în cea de-a doua aș spune că am echilibrat jocul, însă iarăși fără realizări deosebite”

Iordan Eftimie, tehncianul alb-violeților a remarcat lipsa situațiilor clare de a marca:

„Știam că ne asteaptă un joc dificil, cu una dintre cele mai bune echipe din serie, și cea mai omogenă. Eu zic că am încercat să câștigăm acest joc, n-am reușit, s-a terminat 0-0, dar per total eu sunt mulțumit de echipă pentru că au avut atitudine, și-au dorit, că n-am introdus mingea în poartă asta este altceva. Una peste alta e un punct câștigat, care poate va conta în economia campionatului.”

Deasemenea tehnicianul echipe noastre s-a declarat dezamăgit de manifestările unora dintre spectatori, atitudine care dăunează echpei, jucătorii fiind și ei afectați:

„Vă spun sincer că sunt așa puțin dezamăgit de atitudinea unor spectatori – pentru că nu toți au aceeași opinie. Eu n-am venit aici ca să fiu dușmanul cuiva, am venit să ajut cât pot, la un moment dat o să fiu înlocuit, asta nu e o problemă. Eu înteleg că spectatorii sunt avizi de fotbal, își doresc ca echipa să revină unde a fost, și noi ne dorim același lucru, dar asta se poate face cu pași mărunți.
Jucătorii sunt și ei afectați, cum greșesc o pasă, cum sunt admonestați, unora le e frică să dea o pasă de 3 metri, nu se poate așa ceva. Toată lumea dorește să câștige, însă în Liga 2 este un alt nivel.”

Au evoluat pentru FC Argeș: N. Grecu – Andr. Panait, D. Andrei, Vişa, Ct. Stan, R. Costin (cpt.), Buhăescu, D. Oancea, I. Năstăsie, R. Grecu, Şerbănică
Rezerve: Oct. Popescu – Albu, Cotigă, Tofan, Ct. Barbu, C-tin. Stoica, Nilă

FC Argeș ocupa poziția a 8-a în clasamentul Ligii a 2-a, cu 15 puncte.

 

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!