Augustin Eduard, revenire cu succes. FC Argeș – Aerostar Bacău 2-1

FC Argeș a obținut sâmbătă prima victorie din returul actualei ediții a ligii secunde la fotbal. Sub comanda unui nou staff tehnic – condus de Augustin Eduard, alb-violeții s-au impus în fața formației Aerostar Bacău cu scorul de 2-1, Andrei Nilă reușind golul victoriei în minutul 89.

Cu o formulă mult mai ofensivă, formația antrenată de Augustin Eduard a reușit să deschidă scorul după doar cinci minute de la startul partidei, Buleică marcând cu un șut din interiorul careului, după ce Potcoavă reușise să respingă în față șutul expediat de Barbu.

În minutul 55, Bacăul a restabilit egalitatea în urma unui penalty acordat în urma unui duel la minge între Buleică şi Alexandru Pop, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Cătălin Vraciu.

După un șut în bară al lui Nastasie (min 78) și o lovitură de cap expediată de Barbu (min. 85), respinsă cu greu peste transversală de goalkeeperul oaspeților, în minutul 89, Andrei Nilă – intrat din postura de rezervă reușește să expedieze o lovitură de cap, trimițând balonul în plasa porții apărate de Potcoavă. Este reușita care consfințește victoria gazdelor, prima din acest an.

În urma acestui rezultat FC Argeș acumulează un total de 47 de puncte, ocupând poziția a 6-a, după 27 de etape.

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Vişa, Hreniuc, Şerbănică, A. Panait, Buleică, E. Florescu, I. Năstăsie, C. Barbu, Buhăescu (cpt.).
Rezerve: Oct. Popescu – Alin Popa, C. Mihalache, D. Oancea, R. Costin, Vas. Gheorghe, Nilă.
Antrenor: Augustin Eduard.

Aerostar Bacău: Potcoavă – Ţenea, A. Mutu, Vişinar, Carabela, R. Adăscăliţei, I. Chirilă, Vraciu (cpt.), Ciocâlteu, H. Ilie, A. Pop.
Rezerve: Udeanu – Buhăcianu, Boateng, C. Ardei, D. Drugă, Tilibaşa, S. Ichim.
Antrenor: Florin Brațu.

Stadion: ”Nicolae Dobrin” – Piteşti. Asistență: 700 de spaectatori.
Arbitru: Adrian Illyeş (Ploieşti); Asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău) şi Petrică Ionuţ Cîmpeanu (Cluj-Napoca).

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!