FC Argeș merge la Brăila pentru a obține un rezultat pozitiv

Echipa noastră dorește să facă uitat cât mai repede eșecul cu ASA Târgu Mureș, astel încât merge în orașul de la Dunăre pentru a obține un rezultat pozitiv în meciul cu Dacia Unirea Brăila, care se va disputa sâmbătă, 8 septembrie 2017, la ora 12.30 (partida este televizată – Digisport1)

Alb-violetii au efectat azi ultimul antrenament înaintea deplasării la Brăila.
Iodan Eftimie, antrenorul echipe noastre, crede că echipa poate obține un rezultat bun dacă va reuși să evite greșelile făcute în partidele precedente, când s-au pierdut puncte importante din cauza lipsei de concentrare și a greșelilor individuale.

„Ne aşteaptă un meci destul de dificil la Brăila. Gazdele vin şi ele după un insucces, la fel ca şi noi, suferit acasă. Îşi doresc foarte mult să câştige cele trei puncte puse în joc. Va fi un meci dificil, în compania unei echipe imprevizibile. Dar am încredere în elevii mei. După duşul rece din etapa trecută, vom încerca să scoatem maximum din jocul de la Brăila. După eşecul cu Târgu Mureş, băieţii au fost destul de apăsaţi, atmosfera din lot nu a fost aşa bună, mă refer din punct de vedere moral. Este normal acest lucru, dar am trecut peste momentul acela greu. Băieţii se gândesc deja la confruntarea de sâmbătă. Am făcut, împreună cu ei, analiza video a jocului precedent pentru a vedea fiecare dintre ei unde a greşit. Cred că au înţeles ce erori au comis şi sper să nu le mai repete. Practic, din cinci goluri pe care le-am primit în acest sezon, trei au fost cadouri oferite de noi adversarului. Mi-aş dori ca şi adversarii pe care-i avem să greşească în favoarea noastră, iar noi să profităm. Poate în anumite jocuri vom avea şi şansa asta”

a declarat principalul piteștean, pentru pagina de Facebook a FC Argeș.

Succes, FC Argeș!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!