Emil Săndoi a condus primul antrenament al lui FC Argeș

FC Argeș a început pregătirea pentru returul actualului sezon al ligii secunde.

Alb-violeții s-au reunit la baza sportivă din Trivale și au efectuat primul antrenament cu noului staff tehnic condus de Emil Săndoi.

Prima ședință de pregătire s-a desfășurat pe unul dintre terenurile sintetice ale bazei Nicolae Dobrin, și a fost una în care s-a efectuat reacomodarea la efort.

Înaintea primului antrenament din 2018, a avut loc o conferință de presă în care tehnicianul craiovean și-a prezentat colaboratorii: secundul Vali Năstase, preparatorul fizic, Dan Didiţă şi antrenorul cu portarii, Dumitru Hotoboc.

„Toţi patru am venit cu sufletul deschis. Suntem conştienţi că nu va fi uşor pentru că FC Argeş a fost, este şi sperăm că va rămâne un brand în fotbalul românesc chiar dacă în momentul de faţă activează în liga secundă.
Am văzut echipa la câteva meciuri oficiale iar pe unii dintre jucători îi cunosc dinainte. Eu cred că sunt perspective frumoase la FC Argeş. Ne-am propus în acest retur de campionat să jucăm un fotbal frumos, să încercăm să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion şi să formăm o echipă cât mai competitivă pentru campionatul următor care din punctul meu de vedere care va prezenta un interes deosebit datorită echipelor de tradiţie care vor promova. Fotbalul este pentru spectatori. În momentul în care avem spectatori în tribune, trebuie să avem şi calitate”

a declarat principalul piteștean.

Secundul Valentin Năstase a declarat că este fericit pentru revenirea la clubul piteștean:

„Am venit cu braţele deschise. Aici am început fotbalul mare şi m-am lansat ca jucător la echipe mari. Sunt bucuros că m-am întors acasă, la FC Argeş. Aici este şi casa mea. Sper să facem treabă bună împreună, să avem continuitate în rezultatele din turul campionatului.
Avem mult de muncă şi nu ne va fi uşor. Asta este meseria noastră de antrenori, să îndrumăm jucătorii să joace cât mai bine, să avem un fotbal plăcut, să aducem lumea la stadion cum era odată pe vremuri. Îmi doresc să fim sănătoşi, să avem putere de muncă”.

Optimist este și căpitanul echipe noastre, George Cotiga, care crede că ocuparea locului 3 în actualul sezon este un obiectiv realizabil:

„Îmi pare bine că ne-am reîntors la antrenamente. E o perioadă cam lungă. Am stat cam mult în vacanţă şi aşteptam cu toţii să începem treaba. Vrem ca în acest nou an să continuăm parcursul din ultimele etape din tur şi cele două care s-a jucat deja din retur. Plecăm cu gândul de a atinge locul 3. Asta ne-am propus şi acesta este obiectivul nostru. Pentru acest lucru trebuie să muncim bine în perioada asta. Prima impresie lăsată de domnul Emil Săndoi este una plăcută. Ne bucurăm că a ajuns alături de noi şi sperăm să facem o treabă bună împreună

Au fost prezenți la reunirea lotului:

Portari: Octavian Popescu, Nicuşor Grecu, Alexandru Oprican.
Fundaşi: George Cotigă, Dorinel Oancea, Ionuţ Mihăiescu, Băgdan Vişa, Cătălin Stan, Dănuţ Şerbănică, Andrei Tofan.
Mijlocaşi: Alin Popa, Ionuţ Năstăsie, Ionuţ Şerban, Robert Grecu, Radu Bîrzan, Antonio Cruceru, Andrei Panait
Atacanţi: Vasile Buhăescu, Marius Albu, Cătălin Barbu, Costin Stoica, Andrei Nilă.

 

Mult succes!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!