FC Argeș a început pregătirea pentru noul sezon competițional în care atacă promovarea în prima ligă

Astăzi, 24 iunie 2019, în ziua în care se împlinesc 40 de ani de la câștigarea celui de-al doilea titlu de campioană a României de către FC Argeș, alb-violetii s-au reunit sub comanda stafului tehnic condus de managerul Nicolae Dică.

Înaintea primului antrenament a avut loc o conferință de presă la care au participat președintele Consiliului de Administrație al clubului din Trivale, Cristian Gentea, și Nicolae Dică, managerul echipei.

Cristian Gentea a prezentat Certificatul de Identitate Sportivă obținut de noua asociație care va gestiona activitatea secției de fotbal – Asociația Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș.

Nicolae Dică și-a prezentat staful tehnic, care este format din secunzii Alin Popescu și Vali Năstase, preparatorul fizic Dan Didiță și antrenorul cu portarii Răzvan Stanca, si a oferit detalii despre progrmul de pregatire al echipei din perioada următoare.

În următoarele două săptămâni, echipa se va pregati pe plan local, iar începând cu data de 8 iulie 2019 va avea loc un stagiu de pregatire centralizata la Curtea de Argeș – Valea Iașului.

Primul joc de verificare din această vară va avea loc pe 5 iulie, la Mioveni, în nocturnă, în compania formației Chindia Târgoviște, urmând ca, pe 10 iulie, FC Argeș să întâlnească, în Trivale, Concordia Chiajna. Pe 13 iulie, alb-violeții vor da piept tot în Trivale, cu Turris Turnu Măgurele, nou-promovată în eșalonul secund.

La reunirea lotului au fost prezenți un număr de 19 jucători:

Portari: Octavian Popescu, Eduard Sanda
Jucători de câmp: Ionuţ Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuţ Şerban, Dănuţ Şerbănică, Andrei Panait, Costinel Tofan, Bogdan Vişa, Tavi Popescu şi Dorinel Oancea, Cătălin Barbu
Noutăți: fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brânzan, atacantul Andrei Blejdea – toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Iulian Agachi, venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul central David Angelo Cocian de la Unirea Tășnad, mijlocașul Nicolae Mușat (Daco Getica București), Ionuț Oprescu, Eduard Niță (juniori de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi).

Tot la capitolul noutăți notăm și numirile lui Mihai Ianovschi în funcția de director al Centrului de Copii și Juniori, și a fostui jucător al alb-violetilor, Viorel Moiceanu, ca scouter.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!