FC Argeș – FC Aninoasa 1-1, un test util

FC Argeș a terminat la egalitate (1-1) partida amicală disputată în compania formației dâmbovițene, FC Aninoasa.

Jocul s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu, și a reprezentat un test util pentru ambele formații aflate în perioada de pregătire.

Oaspeții au deschis scorul prin Maican, care l-a învins pe Octavian Popescu cu o execuție spectaculoasă.
FC Argeș a egalat prin Alin Popa.

Antrenorul echipei noastre, Emil Săndoi, a catalogat acest joc ca ca fiind un antrenament bun:

„Un antrenament bun până la urmă, un gol de generic, din păcate în poarta noastră.
A fost ok ca efort, am făcut și unele greșeli pe parcursul jocului, chiar am fost nemulțumit la un moment dat de aportul pe care și l-au adus câțiva jucători tineri.
Atunci când ai posibilitatea să joci, vedeți că noi dăm șansa tuturor să joace, trebuie să profiți de șansa pe care o ai, iar unii mai tineri văd că n-au înțeles acest lucru până în momentul de față, dar probabil că or să înțeleagă pe viitor, dacă nu va fi prea târziu.

 

În rest sunt mulțumit și de efort, v-am spus, a fost un antrenament bun.
Și noi încercam să ne convingem în perioada asta de o parte a potențialului pe care îl au jucătorii, pentru că până la urmă, nu trebuie să uităm, este o perioadă de pregătire.

 

Urmează iarăși 3 zile, cu câte 2 antrenamente, luni, marți și miercuri, iar după aceea vom mai avea un joc, cel cu Academia Rapid, bineînțeles și atunci vom încerca să folosim toți jucătorii pe care îi avem în lot, urmând ca din jocurile viitoare, să începem să mai triem”.

Au evoluat pentru FC Argeș: Popescu – Oancea, Ciucă, Vișa, Stan – Cruceru, Raul Costin, Alin Popa, Bîrzan – David, Buhăescu, Nicușor Grecu – Tofan, Cotigă, Panait, Șerbănică – Tăbăcariu, Năstăsie, Șerban, Cătălin Barbu – Robert Grecu, Mădălin Martin.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!