Prima victorie în 2018 pentru FC Argeș

FC Argeș a obținut prima victorie în 2018, împotriva formației ACS Unirea Bascov, echipa ce evoluează în liga a 4-a.

Partida s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu, acolo unde se vor desfășura și următoarele 2 jocuri de pregătire: duminică, 28 ianuarie 2018, ora 15.00, împotriva celor de la FC Aninoasa, iar pe 1 februarie, de la ora 11.00, împotriva Academiei Rapid).

Formația noastră a controlat partida, și și-a adjudecat victoria prin golurile marcate de Alin Popa (min. 20′) și Vasile Buhăescu (min. 30). Pentru formația adversă, a marcat vărful de atac, Robert Dalu.

A fost o bună oportunitate pentru staff-ul condus de Emil Săndoi, de a testa mai mulți jucători, printre care s-au numărat și nou-veniții Tăbăcariu (ex FC Voluntari) – care a și semnat cu FC Argeș un contract valabil pentru 6 luni, cu drept de prelungire pentru încă un an, Martin (ex Metaloglobus) și Mădălin Ciucă.

Au evoluat pentru FC Argeș (în cele două reprize): Popescu, Tofan, Cotigă, Stan, Raul Costin, Alin Popa, Tăbăcariu, David, Buhăescu, Cătălin Barbu,  Nicuşor Grecu, Ciucă, Mihăescu, Şerbănică, Oancea, Panait, Şerban, Bîrzan, Robert Grecu, Năstăsie, Mădălin Martin, Cruceru.

Personal, l-am remarcat pe Mădălin Ciucă, un jucător cu experiență, care iese în evidență prin eleganța în intervenții și poziționarea în teren. Contrar unor păreri exprimate de unii suporteri, cred că Ciuca este un fotbalist care va fi decisiv pentru siguranța liniei defensive.

Tehnicianul Emil Săndoi s-a declarat satisfăcut de modul în care decurge pregătirea echipei:

„Din punctul meu de vedere, eu sunt mulțumit de modul în care ei au răspuns la pregătire până în momentul de față, și sunt convins că așa o vor face și în continuare.”

Întrebat despre eventuale noi achiziții, tehnicianul alb-violeților a declarat:

„Să vedem ce putem să mai luăm (zâmbește). Dar eu am mare încredere și în jucătorii care au jucat în turul campionatului, chiar am întâlnit niște băieți profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, și ăsta este un aspect cât se poate de pozitiv.”

 

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!