Undă verde pentru asociația care va prelua FC Argeș

mioveni-fca2-cover.jpg

Judecătoria Pitești a admis cererea pentru acordrea personalității juridice pentru „Asociaţia Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş”, entitate care va prelua activitatea echipei de fotbal a Piteştiului. 

„Admite cererea formulată de ASOCIAŢIA CLUBUL SPORTIV CAMPIONII FOTBAL CLUB ARGEŞ, cu sediul în Piteşti, str. Victoriei, nr.24, judeţ Argeş. Dispune înscrierea petentei în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor aflat la Grefa Judecătoriei Piteşti. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare pentru petentă şi de la comunicare pentru Ministerul Public. Pronunţată în şedinţa publică de la 13.06.2019”, 

se arată în decizia Judecătoriei Pitești. 

Membrii fondatori ai acestei asociaţii sunt S.C. Apă Canal 2000 SA, S.C. Salubritate 2000 SA, cele mai puternice societăţi comerciale din punct de vedere financiar din subordinea autorităţilor locale, şi Primăria Piteşti.

Înfiinţarea Asociaţiei „Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş”, structură sportivă de drept privat, este primul pas făcut de autorităţile locale pentru ca FC Argeș să poată avea drept de promovare la sfârşitul sezonului viitor.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!