Fotbalul este pentru suporteri

suporteri-fcap.jpg

„Împreună cu reprezentanţii Digi Sport am căutat cele mai bune soluţii pentru a veni în sprijinul piteştenilor care îşi doresc foarte mult să fie prezenţi la acest meci.” – așa suna comunicatul pe care oficialii clubului FC Argeș l-au transmis după modificarea zilei și a orei de disputare a partidei dintre FC Argeș și CS Mioveni, pentru marți, 1 mai, ora 19.30.

Frumoase cuvinte, nu? Așa ați fi tentați să spuneți, dacă nu ați cunoaște adevărul.
Ei bine, lucrurile au fost puțin (sau puțin mai mult) diferite față de varianta cunoscută de marea masă a suporterilor, iar prin aceste rânduri, îmi propun să contribui la restabilirea adevărului.

După programarea inițilă deloc înpirată ((luni, 30 aprilie 2018, ora 15.00) a partidei dintre FC Argeș și CS Mioveni, suporterii au reacționat, a fost transmis un comunicat prin care aceștia își manifestau nemulțumirea.
Unul dintre fani a mers și mai departe, l-a contactat pe directorul de achiziții și programe Digi Sport (televiziunea care va transmite în direct partida), d-ul Mircea Sai, căruia i-a explicat motivele nemulțumirii suporterilor argeșeni.
Digi Sport a înțeles că cererea suporterilor (de reprogramare a partidei) este întemeiată, și a decis reprogramarea.

Personal cred că a contat puțin și ceea ce s-a întâmplat la Șiria – acolo unde au existat incidente între suporterii timișoareni și forțele de ordine care nu le-au permis accesul în tribună, meci care a fost întrerupt la inițiativa celor de la ASU Poli, în minutul 60.

La finalul acestor rânduri, afișez un banner (imaginar) pe care scriu: FOTBALUL ESTE PENTRU SUPORTERI –  MULȚUMIM, LIVIU DUMITRU!

Hai FC Argeș!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!