I-am „păcălit” pe brăileni!

FC Argeș a învins Dacia Unirea Brăila cu scorul de 1-0, într-o partidă disputată în cadrul etapei a 27-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Vasile Buhăescu a marcat în minutul 83 și a adus 3 puncte pentru alb-violeți, rezultat care urcă FC Argeș pe locul 5 în clasament, cu 46 de puncte.

A fost o partidă dificilă, în care FC Argeș a înfruntat un adversar aflat într-o situație extrem de dificilă (dpdp al poziției în clasament), iar acest lucru a făcut ca echipa adversă să dea totul pentru obținerea unui rezultat pozitiv.

Emil Sandoi a surprins la conferința de presă de după partidă, când utilizând un ton foarte apăsat, a acuzat starea terenului și lipsa de motivație manifestată de unii dintre jucători:

„Sunt multe probleme care trebuiesc rezolvate, dar eu sunt convins că o să le rezolvăm pe parcurs.
Nu știu, poate mă vedeți așa puțin mai acid astăzi, decât am fost de obicei, dar prefer să rămânem așa, să o să rămân și față de jucători, și o să încerc de fiecare dată să spun lucrurilor pe nume.
Lipsa de motivație este o problemă, pentru că vă dați seama pe aceste probleme am mers și eu în ultima perioadă cu jucătorii.
La un moment dat, chiar le-am spus, că mai sunt unele nemulțumiri, le-am spus: cine e nemulțumit, poate să plece. Cei care rămân trebuie să-și dea și ultima picătură de energie pe teren.
Poate că la un moment dat, știți cum este… lasă domne’ că suntem în obiectiv, de promovat nu putem să promovăm, la retrogradare… e distanța mare până acolo, deci cu alte cuvinte, ne-am cam făcut datoria.
Nu, din punctul meu de vedere, eu nu sunt așa, și vă garantez că n-o să mai fie niciodată indiferenți niciunul dintre cei care intră pe teren.
Cel care o să fie așa, n-o să mai intre!”

Ca o părere personală, am curaj să pariez că nervozitatea lui Sandoi ascunde și alte elemente, pe care tehnicianul piteștean nu le-a expus (încă).

Au evoluat pentru FC Argeș:  Oct. Popescu – Mihăescu, Vişa, Şerbănică,  Stan –  Oancea (Barbu 74′), Şerban, R. Costin (c.) (Panait 86′), Buhăescu – Ionuț Năstăsie – Andrei Nilă (Tăbăcariu 89′).

 

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!