Video | FC Argeș țintește a cincea victorie consecutivă

aeduardfca.jpg

FC Argeș întâlnește sâmbătă, 20 aprilie, cu începere de la ora 11.00, formația Daco-Getica București, într-o partidă contând pentru etapa a 31-a din liga secundă la fotbal.

Prezent la conferința de presă premergătoare acestui joc, antrenorul alb-violeților, Augustin Eduard a declarat că formația piteșteană dorește să continue seria victoriilor obținute în ultimele patru etape.

Eduard mizează pe determinarea jucătorilor care doresc să etaleze un joc consistent, spectaculos, iar la final rezultatul să fie unul pozitiv pentru alb-violeți.

Bucureștenii, la care evoluează și trei foști componenți ai formației din Trivale, George Cotigă, Robert Grecu și Mădălin Martin, ocupă poziția a 16-a, una deloc confortabilă, astfel că disputa se anunță una foarte interesantă.

Într-o declarație în exclusivitate pentru fcarges.ro, fostul căpitan al echipei piteștene, George Cotigă, spune că echipa bucureșteană speră la rândul său să obțină un rezultat pozitiv, situația din clasament fiind una delicată, astfel că orice punct contează. Cotigă este căpitanul celor de la Daco-Getica, a avut evoluții bune în tricoul bucureștenilor, dar n-ar spune nu unei reveniri în Trivale, la finalul acestui sezon.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!