Daco-Getica București întrerupe seria victoriilor alb-violeților

FC Argeș a pierdut la limită, fiind învinsă cu 1-0, în partida disputată în deplasare pe terenul bucureștenilor de la Daco-Getica. Pe stadionul din Colentina, echipa antrenată de Augustin Eduard a avut o prestație slabă, sub așteptări.

Golul formației bucureștene a fost marcat în minutul 26 de Mihai Stancu – ironia sorții – un piteștean format la Centrul de Copii și Juniori de la Pitești, care a reluat în plasă o minge respinsă în faţă de defensiva argeşeană.

FC Argeș a avut șansa egalării în minutul 50, când după o combinație cu Năstăsie, Serbănică a tras în portarul advers. În minutul 77, Șerban a căzut în careu după un duel cu Călințaru, dar centralul Ovidiu Oprea a considerat că jucătorul piteștean a simulat și i-a acordat cartonaș galben.

Această înfrângere întrerupe seria de patru victorii consecutive pe care echipa piteșteană le-a înregistrat după ce banca tehnică a fost preluată de Augustin Eduard, la fel ca în primul mandat al tehnicianului lui FC Argeș.

În urma acestui rezultat, FC Argeș ocupa poziția a șasea, cu 56 de puncte, acumulate în 31 de etape.

Daco-Getica București: Gavrilaş (cpt.) – Călinţaru, I. Prodan, Motroc, Muşat, Tudorică, M. Stancu, R. Stănescu (min. 90 G. Cotigă), E. Nica, R. Grecu (min. 75 R. Neacșu), Nsiah (min. 81 M. Martin).
Rezerve: Isvoranu – Cotigă, R. Prodan, C. Dedu, R. Neacşu, M. Martin, C. Stoichiţă.
Antrenor: Marius Baciu

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Vişa, Hreniuc, Şerbănică, A. Panait, R. Costin (min. 56 I. Șerban), I. Năstăsie (cpt.), E. Florescu, C. Barbu (min. 65 Oancea), Nilă (min. 74 Buleica).
Rezerve: O. Popescu – I. Şerban, D. Oancea, V. Gheorghe, Buleică, A. Popa, D. Vochin
Antrenor: Augustin Eduard

Arbitri: Ovidiu Oprea, Alexandru Roman, Mihai Noroc.
Arbitru de rezervă: Madalin Marinescu.
Observatori: Fevronia Ion, Antonie Buftea.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!