Optimism înaintea partidei de la Oradea

oradea-fca-main.jpg

În conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă dintre Luceafărul Oradea și FC Argeș, Emil Săndoi, principalul echipei noastre a exprimat dorința de a obține un rezultat pozitiv:

„Este o deplasare grea, o echipă care este în subsolul clasamentului, care suntem convinși că o a se agațe de orice posibilitate de a scoate un rezultat bun, dar în același timp și noi ne dorim un rezultat bun.
Ar fi foarte important pentru noi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Oradea pentru că după aceea urmează o serie de jocuri pe care le disputăm pe tren propriu, în care bineînțeles ne dorim să acumulăm maximum de puncte sau să obținem rezultate pozitive.
Sper ca la acest joc să avem o siguranță pe faza defensivă, să nu facem greșeli indiviuale și bineînțeles să reușim să speculăm greșelile pe care ar putea să le facă adversarul.
Eu am încredere în băieții noștri, sunt convins că putem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Oradea.”

La rândul său, Ionuț Nastasie, consideră că echipa poate obține victoria în partidă de sâmbătă:

„Cred că va fi un joc greu, este o deplasare lungă, o deplasare grea, dar dacă noi vom avea aceeași atitudine pe care am avut-o la Miroslava, dacă vom fi la fel la meciul acesta, ne vom întoarce cu cele 3 puncte.
După aceea urmează meciurile de acasă, pe care trebuie să le câștigăm neapărat”

În această partidă, FC Argeș nu va putea conta pe Andrei Panait, Alin Popa și Mădălin Martin, care sunt indisponibili din cauza unor accidentări ușoare.

Le urăm succes alb-violeților!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
error: Conținut protejat!